Hackathon Hack Day Kosova 3

Hackathon Hack Day Kosova 3

11-13 Tetor 2018 @UBT Prishtina 🌟💥📣🏁 UBT po organizon edicionin e tretë të aktivitetit për siguri kibernetike, “Hack Day Kosova 2018”,  nën përkujdesjen e divizionit UBT-CERT dhe aplikimi për pjesëmarrje në garë është hapur që prej gushtit. Edicioni i sivjetmë vjen