11-13 Tetor 2018 @UBT Prishtina 🌟💥📣🏁

UBT po organizon edicionin e tretë të aktivitetit për siguri kibernetike, “Hack Day Kosova 2018”,  nën përkujdesjen e divizionit UBT-CERT dhe aplikimi për pjesëmarrje në garë është hapur që prej gushtit. Edicioni i sivjetmë vjen me shumë risi në skenar, teksa do të jenë gjithsej shtatë sfida nëpër të cilat duhet të kalojnë garuesit për të marrë epitetin e fituesve.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë aplikimin në këtë link: https://bit.ly/2KI73Zp dhe afati për aplikim është deri të enjten e datës 11 tetor, në ora 23:59.
Më shumë informata gjeni në: https://bit.ly/2x7uKWB.

Facebook event & register your ticket here

ECSM event registered

Hackathon Hack Day Kosova 3