UBT-CERT, akreditohet nga TI në renditje ndërkombëtare për mbrojtjen në Siguri Kibernetike

UBT-CERT, akreditohet nga TI në renditje ndërkombëtare për mbrojtjen në Siguri Kibernetike

Computer Emergency Response Team divizion (UBT-CERT), që është krijuar dhe funksionon në kuadër të UBT-së dhe Qendrës për Siguri Kibernetike dhe Privatësi (QSP), ka shënuar edhe një rezultat në punën e tij, duke u akredituar në organizatën ndërkombëtare “Trusted Introducer” https://www.trusted-introducer.org/directory/teams/ubt-cert.html