Hackathon Hack Day Kosova 3

Hackathon Hack Day Kosova 3

11-13 Tetor 2018 @UBT Prishtina 🌟💥📣🏁 UBT po organizon edicionin e tretë të aktivitetit për siguri kibernetike, “Hack Day Kosova 2018”,  nën përkujdesjen e divizionit UBT-CERT dhe aplikimi për pjesëmarrje në garë është hapur që prej gushtit. Edicioni i sivjetmë vjen

UBT-CERT, akreditohet nga TI në renditje ndërkombëtare për mbrojtjen në Siguri Kibernetike

UBT-CERT, akreditohet nga TI në renditje ndërkombëtare për mbrojtjen në Siguri Kibernetike

Computer Emergency Response Team divizion (UBT-CERT), që është krijuar dhe funksionon në kuadër të UBT-së dhe Qendrës për Siguri Kibernetike dhe Privatësi (QSP), ka shënuar edhe një rezultat në punën e tij, duke u akredituar në organizatën ndërkombëtare “Trusted Introducer” https://www.trusted-introducer.org/directory/teams/ubt-cert.html