Edhe këtë edicion të tretë të Hack Day Kosova tradicionalisht ofron mbështetje kompania vendore ICTSmedia me impact ndërkombëtar dhe organizatore e garës kombëtare Albanian ICT Awards.

Hack Day Kosova 3 sponsor ICTSmedia