Mbahet sot në Prishtinë aktiviteti për siguri Kibernetike, në kuadër të Akademisë Ndërkombëtare Verore, “CERT Awards Kosova & Albania”

UBT-CERT në bashkëpunim me ICTSmedia, Sentry dhe AKCESK ka organizuar këtë garë kibernetike. UBT është i vetmi institucion i arsimit të lartë në Kosovë i cili njihet ndërkombëtarisht me divizionin CERT. UBT-CERT në bashkëpunim me ICTSmedia, Sentry dhe AKCESK ka