UBT-CERT mbyll suksesshëm aktivitetin e 5 për 3 javë të “Preparation security reports, guidelines & policy of CERTs” të internshipit në Laboratorin e Sigurisë Kibernetike. Gjatë këtij aktiviteti jane realizuar draftimi i disa strategjive per disa vende dhe organizata imagjinare per rregullimin e fushes se Sigurise Kibernetike duke identifikuar Infrastrukturat Kritike te atij vendi, gjithashtu eshte pergatitur edhe Planet e Veprimit per implementimin e ketyre strategjive. Jane shfrytezuar teknikat dhe metodat me te mira te analizave dhe definimin e qarte te objektivave te matshme ne kosto dhe kohe. Si reference jane shfrytezuar strategjite publike te sigurise kibernetike te shteteve si ne vijim:

Republika e Kroacise, Estonia, Republika e Kosoves, Gjermania, Holanda, Republika Çeke.

Materiale – Dokument:

UBT-CERT Internship Preparation security reports, guidelines & policy of CERTs

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *